Mediaelectronics
Kromme elleboog 6 Boortmeerbeek, 3191
Phone: +32476337416


Overzicht van producten van fabrikant Klipsch

Klipsch; zn, kracht, detail en emotie

Als klipsch in de dikke Van Daele zou staan zou de definitie luiden: Een absolutuut noodzakelijk, compromissieloos luidsprekermerk dat de echte kracht, detail en emotie weet weer te geven van uw favoriete audiovisuele ervaringen.

Klipsch; zn, kracht, detail en emotie


Als klipsch in de dikke Van Daele zou staan zou de definitie luiden: Een absolutuut noodzakelijk, compromissieloos luidsprekermerk dat de echte kracht, detail en emotie weet weer te geven van uw favoriete audiovisuele ervaringen.


Terwijl dit nog niet zwart op wit in dit referentiewerk terug te vinden is, dienen we misschien enkel maar in onze dagelijkse omgangstaal het woord Klipsch op te nemen om de uitgevers van de dikke Van Daele te overtuigen. Stel je voor dat we beginnen met uitspraken zoals, “dat klinkt als Klipsch in de oren”, “dat is klaar als een Klipsch”, “dat staat als een Klipsch boven water”, “laat de katten maar Klipschen”, “klipscht e keer weere”, “dat zal mij allemaal Klipsch wezen”, “heel de Klipschtenboetiek”.


Omdat klipsch zo een dynamische en multifunctionele term is, is het belangrijk dat we de 3 woorden even ontrafelen die het zulks een speciale betekenis geven.


Kracht.


Is het niet fenomenaal om in de bioskoop letterlijk te voelen hoe die autoexplosies bulderen, de wapens knallen en razende prehistorische dieren door het oerwoud stormen ? Of wat dacht u ervan om die aanstekelijke beat in uw favoriete plaat te horen én te voelen. Dat is nu juist de kracht en echtheid dat u zal terugvinden als u kiest voor Klipsch luidsprekers voor uw favoriete audiovisuele ervaring.


Net als een stoot tegen de borst leveren Klipsch luidsprekers enorm krachtige, directe en rauwe klanken. Niets zal je weerhouden om de impact te voelen telkens je op de afspeelknop duwt.


Weergaloos zullen Klipsch luidsprekers garant staan voor maximale intensiteit en u op het juiste ogenblik van uw adem beroven of uw mond doen openvallen. En juist omdat onze producten uiterst efficient werken, kunnen zij elke ruimte vullen met krachtige tonen die de kwaliteitsstandaard in concerthallen evenaren, zonder toe te geven aan vervorming en verkleuring zoals dat het geval is bij conventionele luidsprekers.


Detail.


Om erin te slagen de essentie van de hedendaags veeleisende soundtracks vast te leggen, is een dynamische luidspreker nodig die het haarfijnste detail blootlegt. Dat is nu juist waar Klipsch luidsprekers voor ontworpen zijn.


De weergave van Klipsch luidsprekers is zo ongelooflijk nauwkeurig dat zij een opmerkelijk spectrum van detail weten weer te geven. Dit wil zeggen dat u zaken zal ontdekken in uw favoriete muziek en films die u voordien nooit waren opgevallen. Van het subtiele tjirpen van krekels, en oorverdovende explosies in films tot het schrapen van de vioolstok op de snaren, en het ‘chuggen’ van de handpalm tijdens een gitaarsolo. Je zal het allemaal in zijn volle glorie horen, ongeacht het volume.


Als u zich afvraagt hoe elk minutieus detail tot zijn recht kan komen, moet u even stilstaan bij het feit dat elke Klipsch luidspreker is uitgerust met unieke professioneel ontwikkelde hoorn-driver technologie, die vloeiende natuurlijke opvoeringen weergeeft met ongeevenaarde precisie. Hoorn-drivers produceren een levensechte toon en zorgen ervoor dat zelfs gefluister in een dialoog of een schreeuwend koor zuiver en juist klinkt, net zoals de filmregisseur of artiest het beoogde.


Emotie.


Als een geluidsysteem het volledige potentieel van een perfect afgestemde soundtrack niet kan waarmaken, wordt het moeilijk om tot de verbeelding van de luisteraar te spreken. De sterk performante Klispch luidsprekers hebben het vermogen om je geest te laten zweven en een indruk na te laten die nog lang blijft nazinderen nadat de laatste noot is gespeeld of de aftiteling van het scherm is verdwenen. Filmscenes en albums spelen zo levendig en realistisch dat ze permanent in ons geheugen zijn gegrift.


Wanneer we het over film hebben vertellen de beelden maar de helft van het verhaal. Het is het geluid dat de actie aanspoort, het gemoed bepaalt en het plaatje vervolledigt. Een slappe lach, een krop in de keel, een openvallende mond en een zucht zijn emotionele responsen die voortvloeien uit een auditieve ervaring.


Ook muziek bezit kwaliteit om allerlei menselijke emoties los te maken, maar als de bron het halfweg laat afweten presteert een lied niet veel meer dan een kakofonie. Een meesterwerk dat waarheidsgetrouw klinkt kan ons in tranen doen uitbarsten of ons hart doen bonzen.


Of het nu een gaat om een hartverscheurend drama, een teder liefdeslied, een griezelige thriller of een tune waarvan de adrenaline gaat stromen, Klipsch luidsprekers zullen het niet nalaten om u mee te sleuren in een duizelingwekkende achtbaansrit zodat u op elk moment uw films en muziek met meer plezier zal ervaren.

Meer
per pagina
Toont 1 - 24 van de 105 items
Toont 1 - 24 van de 105 items