Mediaelectronics
Kromme elleboog 6 Boortmeerbeek, 3191
Phone: +32476337416


Reeds meer dan twintig jaar ben ik als zaakvoerder gepassioneerd door het merk Klipsch. Doorheen de jaren heb ik heel wat know how opgedaan dewelke ik heel graag deel met mijn klanten.

In onze winkel vind u audioapparatuur niet tussen juwelen en printerpatronen. Als een winkel grasmaaiers, wasmachines, computers, fietsen, tuinmeubiliair en eierkokers allemaal met even veel bravoure promoot dan is hij zéker gespecialiseerd in ...diversiteit.

Bij mediaelectronics kan u ook terecht voor een grote diversiteit maar dan wel gespecialiseerd in Audio.

  •          Een direct persoonlijk contact met een specialist ter zake.
  •          Iemand die zijn passie opvolgt en aan u prijsgeeft in mensentaal.
  •          Een gepassioneerde cinefiel - audiofiel die u met raad en daad bijstaat.
  •          Iemand die u niet de grens overstuurt met zijn garantieclaim. 
  •          Volledige klantentevredenheid, aan een ontevreden klant hebben wij niets…

Ook wij, mediaelectronics, kopen onze apparatuur enkel bij importeurs die achter hun product staan, zielsverwanten, die nog steeds de passie voor muziek, film en de daarbijhorende apparatuur delen. Het zijn door de jaren heen soms zelfs echte vrienden geworden, laat duidelijk zijn, dat zich dat vertaald in de service naar onze klanten toe.

Laat van je horen!

We willen graag weten wat u van onze produkten vind en wat u nog mist in ons assortiment. Zo kan ons bedrijf samen met u groeien.

Bedankt!

Het mediaelectronics team wenst u veel plezier tijdens het winkelen in haar shop en moest u bijkomende vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op!

Koop bij een erkend vakman --> mediaelectronics