R-15PM POWERED MONITORS

Nouveau

Paire d'enceintes actives avec Bluetooth et entrée phono Klipsch Reference R-15PM Noir

449.00

-150.00 €

599.00 €

Retrouvez nous

Mediaelectronics
Kromme elleboog 6 Boortmeerbeek, 3191
Phone: +32476337416


Note 
Dirk Van. 25/08/2016
KLIPSCH R-15PM

Dit is nu nog eens een doordacht ontwerp. Geen versterker meer nodig, alle aansluitingen aan boord, Bluetooth, USB dac, platenspeler, enzovoort, enzovoort. Momenteel staal ze op het terras draadloos verbonden met mijn iPhone via Bluetooth. Geen gedoe met draden naar buiten trekken....:)

  Note 
  O. Tieleman 09/07/2016
  Klein maar fijn

  Opzoek naar een stel luidsprekers die eenvoudig aan te sluiten waren op mijn Audio Technica LP120 kwam ik langs de R-15PM. Op vrijwel iedere site krijgen deze luidsprekers een zeer goede beoordeling en dat blijkt een goede rede te hebben want deze kleine, stijlvolle boxen leveren alles wat je je maar kan wensen. Om te beginnen kan je er alles op aansluiten zonder een versterker nodig te hebben. Mijn platenspeler was snel aangesloten maar ook draadloos muziek afspreken via m'n iPad was snel gedaan. Zelfs voor de tv zit er een ingang op.
  Het geluid is overweldigend. Ik heb een brede smaak die van house en disco via rock en jazz naar filmmuziek loopt en bij alles krijg ik een vol en gedetailleerd geluid, ook bij het open draaien van de volume knop. Er is een mogelijkheid om een subwoofer aan te sluiten om het geluid meer bas te geven. Ik heb er nog 1 staan op zolder maar voel niet de behoefte om dat uit te proberen.
  Waar in Nederland op moment van aankoop lange wachttijden waren bleken deze luidsprekers direct leverbaar en nog wel tegen de scherpste prijs. Dat ik kon betalen met credit card vond ik extra prettig al had ik graag met American Express betaald ipv Mastercard. De levering was snel en kwam in een beschermende buitendoos die de inhoud goed beschermde.
  Kortom ik ben zeer te spreken over deze prachtige luidsprekers en mijn aankoop bij deze winkel.

   Note 
   Verstappen S. 06/05/2016
   Klipsch R-15PM

   Zeer zuiver en nauwkeurig klinkende luidspreker. Ik heb hem aangesloten op een Full HD-TV via de optische ingang. Een versterker is niet meer nodig, dit geeft me extra plaats winst!

    Note 
    Justin 21/03/2016
    Klipsch R-15PM

    Levering naar Nederland verliep vlekkeloos. De luidsprekers klinken geweldig goed.
    Een echte aanrader!

     Donnez votre avis !

     Donnez votre avis

     R-15PM POWERED MONITORS

     R-15PM POWERED MONITORS

     Paire d'enceintes actives avec Bluetooth et entrée phono Klipsch Reference R-15PM Noir

     Accessoires